שף.ית מלונאי.ת
שף.ית מלונאי.ת
06/02/2025יעוד התפקיד:
יצירת חווית אירוח של קולינריה איכותית, המעצימה את שביעות רצון האורח משהותו במלון.
דרישות התפקיד:
1. תכנון תקציב שנתי למטבח וניהולו.
2. ניהול כוח אדם: קליטה, הכשרה, עבודה על פי תקנים, לבוש ובקרה על ביצוע.
3. אחראי על רכש המטבח: מזון , ציוד שוטף והשקעות.
4. שמירה על ציוד המטבח והכשרת הצוות לכך.
5. אחראי לעמוד בתקני משרד הבריאות בהיבטי איכות המזון, אחסון, שמירה, ניקיון המטבח והציוד.
6. תכנון תפריטים לסוגי אירוח שונים, קהלים מגוונים, ימי חול, סופי שבוע, אירועים וחגים ותימחורם.
7. אחראי על שמירה על התנהלות בטיחותית של העובדים במטבח.
8. מתן מענה לצרכים מיוחדים של אורחים.
9. מתן דוגמא אישית לצוות.
10. ניהול ישיבות צוות.
11. עמידה בקשר עם מחלקת המלון שלהן ממשקים עם המטבח: מזומ"ש, ספא, שווק.
12. אחראי להסעדה של העובדים וניהול חד"א עובדים.
13. שליטה בבישול בסוגי מטבחים מגוונים.
14. אחראי לעיצוב המזנונים לארוחות..
15. מתן שירות ברמה גבוהה לאורחים, למנהלי מחלקות אחרים ולעובדים.
16. עבודה גם בחגים, ספי שבוע ושעות לא קונבנציונאליות.
17. שליטה באופיס.
נסיון:
1. ניהול מטבח המבשל 400-800 מנות ביום.
2. ניסיון מלונאי – יתרון משמעותי.
3. ניסיון בבניית פוד קוסט ובקרה עליו.
4. ניסיון מעשי בניהול מנהלי מחלקות ועובדים.
5. ניסיון בעבודה תחת לחץ וריבוי משימות.
דרישות נוספות:
1. מתן דוגמא אישית
2. יושרה ויושר אישי.
3. יכולת לעבוד מהר ולעמוד בהספקים.
4. כושר ארגון ותכנון ברמה גבוהה.
5. זמינות גבוהה למנהלי מחלקות ולאורחים