סגן/ית מנהל מסעדה
סגן/ית מנהל מסעדה
04/11/2021מספר משרה:
6496
יישוב:
חברה:
מושבוצ - מסעדה ומשק חקלאי
תחום:
מסעדנות/מלונאות
ניהול עובדים
מקצוע:
מנהל/ת מסעדה
תאור תפקיד:
לניהול תפעולי של אולם ההסעדה, עבודה מול ספקים וניהול רכש , ניהול טכני – אחזקה , ניראות ונוי ותפעול, ניהול בר משקאות, ניהול משמרות ועבודה שוטפת.
עבודה במשרה מלאה, 5 ימים בשבוע כולל סופי שבוע.
דרישות התפקיד וניסיון נדרש:
חריצות , אחריות ויכולות שירות ואירוח , ניסיון בשירות ואירוח במסעדות, ניסיון בניהול משמרות וניהול צוות מלצרים, תואר ראשון בתיירות/ מנהל עסקים - יתרון, היכרות עם ישומי אופיס ותוכנות ניהול מסעדה, היכרות עם תוכנות אירוח, השכלה קולינרית – יתרון
היקף המשרה:
משרה מלאה
סוג המשרה:
כולל סופי שבוע וחגים
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק. רק פניות מתאימות תענינה.
המשרה מיועדת לגברים ונשים כאחד.
משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.