מנהל/ת בטיחות מזון
מנהל/ת בטיחות מזון
19/10/2022מספר משרה:
7986
אזור/מועצה:
יישוב:
חברה:
תילתן - השמה צפונית
תחום:
איכות/רגולציה
ייצור/בקרת איכות
מקצוע:
מנהל/ת הבטחת איכות
תאור תפקיד:
למפעל מזון בתעשית הבשר דרוש/ה מנהל/ת בטיחות מזון. מהות התפקיד ניהול ואחריות מלאה על תחום בטיחות המוצר (Haccp) לרבות תחום הסניטציה וניהול פטוגנים, ביצוע תיקופים ואימותים, קבלת החלטות בנושא חריגים, ניתוח סיכונים ועידכון הוראות בהתאם לרגולציות נדרשות בתחום הטמעתם והדרכה בנושא זה. ניהול צוות מקצועי ומגוון, קביעת יעדי איכות תוכנית עבודה ויישומה. התפקיד בכפיפות למחלקת איכות וטכנולוגיה והינו תפקיד אמון אקוטי במערכת. ** תפקיד זה יכול להתאים למועמדים אשר רוצים תפקיד ניהולי בכיר ראשון בקרירה**
דרישות התפקיד וניסיון נדרש:
• מהנדס/ת מזון/ביוטכנולוגיה – חובה!
• 3 שנות נסיון כטכנולוג/ית במפעל מזון חובה! עדיפות לניסיון בתחום האיכות.
• ניסיון מוכח בניהול צוות
** המשרה מנוסחת בלשון זכר אך פונה לכלל הקהלים, להגשת קו"ח Tiltanzafon@gmail.com
השכלה נדרשת:
מהנדס/ת
היקף המשרה:
משרה מלאה
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק. רק פניות מתאימות תענינה.
המשרה מיועדת לגברים ונשים כאחד.
משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.