מנהל/ת הבטחת איכות למפעל מזון באזור טבריה 197971
מנהל/ת הבטחת איכות למפעל מזון באזור טבריה 197971
31/10/2022ניהול מערכת האיכות ויישום מדיניות האיכות של המפעלים בעזרת המנהלים במחלקות השונות. אחריות לתחזוקת מערכות האיכות הפורמאליות (תקנים לפיהם המפעלים עובדים). זיהוי ואיתור של שיטות בקרה והפעלתן במשולב בתחומי הפעילות השונים במפעלים. כתיבה, עדכון ותחזוקת נהלי האיכות של המפעלים ומתן מענה מקצועי לכתיבה ועדכון של נהלי המפעלים במחלקות השונות. ביצוע מבדקי איכות ביחידות השונות במפעלים. ניהול תהליכי הטיפול במוצר לא מתאים, פעילות מתקנת ופעילות מונעת. ניהול הדיווח והטיפול הנובעים מתלונות לקוחות. זיהוי צרכי הדרכה בנושא האיכות של עובדי המפעלים. הדרכות מקצועיות למנהלי ועובדי המפעלים בנושאי מדיניות איכות, תקני החברה, היגיינה וסניטציה, נקודות CCP, רענון דיווחי בטיחות מוצר. הכנה והפצת דוחות חריגים תקופתיים- ספקים, דוחות אי התאמה, תלונות צרכנים. הסמכת ספקים. חברת צוות HACCP. הכנת המפעלים לביקורות תקופתיות ועדכון הנהלה בהתאם. שיפור מתמיד של רמת האיכות במפעלים באמצעים השונים.
- טכנולוג מזון /מנהל איכות בעל ניסיון עבודה מוכח בתחום המזון.
- 3-2 שנות ניסיון כטכנולוג מזון בחברת מזון/ מנהל מעבדה/איכות בחברת מזון
- ניסיון ו/או רקע ו/או הכשרה בתחום הסביבתי.
- שליטה מלאה באנגלית - דיבור, קריאה וניסוח.
- יכולות ניהוליות ותקשורתיות גבוהות.
- אסרטיביות, סמכותיות, בטחון עצמי.
משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.