מנהל/ת בטיחות מזון
מנהל/ת בטיחות מזון
28/11/2022למפעל מזון בתעשית הבשר דרוש/ה מנהל/ת בטיחות מזון. מהות התפקיד ניהול ואחריות מלאה על תחום בטיחות המוצר (Haccp) לרבות תחום הסניטציה וניהול פטוגנים, ביצוע תיקופים ואימותים, קבלת החלטות בנושא חריגים, ניתוח סיכונים ועידכון הוראות בהתאם לרגולציות נדרשות בתחום הטמעתם והדרכה בנושא זה. ניהול צוות מקצועי ומגוון, קביעת יעדי איכות תוכנית עבודה ויישומה. התפקיד בכפיפות למחלקת איכות וטכנולוגיה והינו תפקיד אמון אקוטי במערכת. ** תפקיד זה יכול להתאים למועמדים אשר רוצים תפקיד ניהולי בכיר ראשון בקרירה**
דרישות התפקיד
• מהנדס/ת מזון/ביוטכנולוגיה – חובה!
• 3 שנות נסיון כטכנולוג/ית במפעל מזון חובה! עדיפות לניסיון בתחום האיכות.
• ניסיון מוכח בניהול צוות
** המשרה מנוסחת בלשון זכר אך פונה לכלל הקהלים, להגשת קו"ח Tiltanzafon@gmail.com
משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.